Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Το ζητούμενο είναι Καθαρές Λύσεις και Στοχευμένες Πολιτικές

Αγαπητοί φίλοι και αφοσιωμένοι συνοδοιπόροι,

Η Πάρος, το νησί της καρδιάς μας,  έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια ραγδαία ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό φαίνεται όχι μόνο από την τουριστική ζήτηση και την υπεραξία της γης αλλά και από την ευημερία των κατοίκων και των επιχειρήσεων. Ως Δήμος οφείλουμε να ανταποκριθούμε κυρίως σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών και για αυτό αγωνιζόμαστε σε καθημερινή βάση.

Όποιοι δεν αντέχουν το βάρος, σ'αυτό το δύσκολο πράγματι αγώνα, σωστό είναι να μεριάσουν και να αφήσουν όσους έχουν το κουράγιο και τη θέληση να συνεχίσουν. Και ευτυχώς, στη δική μας παράταξη είναι πολλοί. Τόσο εκείνοι που είναι ήδη εκλεγμένοι όσοι και οι "άλλοι", νέοι κυρίως σε ηλικία, που προθερμαίνονται για την επόμενη δοκιμασία των εκλογών.

Οι δυνατές ομάδες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν όταν έχουν καλούς παίκτες αλλά και γερό "πάγκο". Στην παράταξή μας, θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να μπουν στο στίβο. Θα τους κατεβάσουμε όλους. Θα τους δοκιμάσουμε όλους. Και ο λαός θα κρίνει ποιοι αξίζουν την ψήφο του. Γιατί όλοι κρινόμαστε. Όχι μόνο από τη διάθεση για δουλειά και την προσφορά μας αλλά και από τις αξίες και τις αρχές από τις οποίες διεπόμαστε.  

Το μόνο ζητούμενο που η δική μας παράταξη απαιτεί είναι: Καθαρές Λύσεις, Στοχευμένες Πολιτικές και  Συστράτευση δυνάμεων με πίστη στο καλό και Αγώνα για το καλύτερο. Συστράτευση και όχι Συμφωνία. Κανείς δεν ζητάει από κανέναν να ταυτιστεί. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την κουλτούρα συνεργασίας που οικοδομήσαμε όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε αναλάβει τις τύχες του νησιού .

Προχωράμε μπροστά, χωρίς  καθυστερήσεις και εμπόδια στην πορεία μας, αφήνοντας πίσω τους κουρασμένους, αλλά και εκείνους που καθοδηγούνται μόνο από προσωπικές φιλοδοξίες και δεν μπορούν να αποδεχτούν το ομαδικό πνεύμα και το χρέος προς τους δημότες και το νησί.

Στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον για το νησί και τα παιδιά μας, είστε όλοι καλοδεχούμενοι, παλιοί και νέοι φίλοι, διαφωνούντες και μη.